Кои парфюми Mancera са най-подходящи за пролетта

66 0

Mancera е една от най-популярните марки за нишова парфюмерия, основана от Пиер Монтале през 2008 година. Той открива своята страст към уханията по време на престоя си в Близкия Изток, където се научава да цени истински висококачествените натурални съставки. Магията на природата владее всички парфюми Mancera, разработени с креативност и внимание към детайлите. Около 100 са уханията в каталога на престижния бранд. Те са разнообразни и пленителни. Всеки може да открие парфюма Mancera, който му подхожда и подчертава по най-добрия начин личните му качества. Най-добре е подбирате различни ухания за всеки сезон, за да се чувствате свежи и жизнерадостни, когато ги носите, а и да дадете шанс на аромата да се разкрие най-пълноценно. Ето някои предложения за парфюми Mancera, с които да посрещнете пролетта с желание и подобаващата доза настроение.

Слънчева светлина струи от Mancera Soleil d’Italie

Цветно-дървесно-мускусното ухание е представено през 2019 година. Ароматната композиция на Mancera Soleil d’Italie се открива с цитрусовата свежест на калабрийски бергамот, лайм, портокал и мандарина, съчетани с розов пипер и кардамон. В сърцевината омайна българска роза е преплетена с пачули и водни нотки. Базовият акорд е изграден от бял мускус, амбра, ветивер, кедър и гваяково дърво. Mancera Soleil d’Italie е дневен парфюм, който е идеален за пролетта и лятото със свежестта и настроението, които носи.

Mancera Sicily пленява със сочното ухание на цитруси

Плодовият парфюм излиза на пазара през 2016 година. В аромата са преплетени плодови нотки мандарина, грейпфрут, праскова, ананас, бергамот и ябълка с омаен букет от жасмин, иланг-иланг, виолетка и роза. Незабравим финал на уханието придават белият мускус и дървесните нотки в базата. Mancera Sicily притежава свеж, вкусен и приканващ аромат, на който никой не може да устои. Уханието е закачливо и игриво, провокира щастливи преживявания.

Mancera Aoud Lemon Mint носи прохладна свежест

Дървесното ухание е лансирано през 2016 година. Свежият аромат се открива с нотки лимон, черен пипер, бадем и кориандър. Сърцевината е изградена около пленителната магия на една от най-ценните съставки в парфюмерията, с чиято сиела Пиер Монтале се запознава пълноценно при престоя си в Близкия Изток – уд. В Mancera Aoud Lemon Mint удът е съчетан с пачули, египетски жасмин и мента. Ванилия, бял мускус, кехлибар, кожа и ветивер са базовите нотки, които допълват хармонията на аромата. Парфюмът е подходящ за ежедневието през пролетта, лятото и есента, но е чудесен и за специални поводи. Парфюмът е силен и дълготраен, отличава се с добра проекция.

Забележителните ароматни композиции на Mancera са харесвани по целия свят

Парфюмите Mancera имат своите верни почитатели в различни страни по света. Ценени са висококачествените съставки и иновативните формули, по които се разработват уханията. Стилни и изискани са и флаконите на ароматите Mancera. Парфюмите на марката са чудесен избор, както за личната ви колекция, така и за подарък за скъп и близък човек.

Pavel Iliev

Здравейте приятели, от много години се занимавам с програмиране, УЕБ проекти, SEO оптимизация, маркетинг решения, ръкодовител съм на една от най-мощните дигитални агенции в България, а и не само, и съм готов да помагам в нужда. Фирмен сайт| Личен блог Туризъм

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *